продава нови JMC

Re: продава нови JMC

Мнениеот flayko на Чет Юли 29, 2010 11:14 pm

Саше, ми аз въобще нямам такива амбиции бе!Нещо ме бъркаш с друг.Аз ходя да ловя за удоволствие, не си го меря с никой и въобщене си го турям на сърцето..Ако съм искал да се занимавам с такива неща, вместо да ходя за риба, щях да съм много по-добър от теб...Предпочитам да ида с добри приятели на места дето не съм ходил и да хвана риби дето не съм хващал... :DВидях за какво иде реч и мисля ,че не ме кефи да ловя рибарникови бройлери, да си хабя нервите и да се напрягам...Това не е мухарски риболов! Няма повече да те притеснявам, щото утре съм на работа, трябва да се грижа за здравето на хората.... :D Може да ми звъннеш, имам някои препарати, с изтичащи срокове и ще ти ги подаря...Нема и такса да ти взема , да не съм бакшиш.... :D
flayko

Мнениеот Чичо Док на Чет Юли 29, 2010 11:18 pm

Е, ся ако ми кажеш че и таймени ще ловиш на муха и Всички ще ти повярват отново :D
Те фантастите у нас са повечко амЪ...
memento mori ...
--------------------------------
Изображение
Аватар
Чичо Док

Мнениеот Алекс Вулев на Чет Юли 29, 2010 11:26 pm

отговор към флайко:
е,сега малко по-нормално звучиш, и аз бях като тебе в началото без амбиции и само за удоволствие, но после видях че благодарение на по-големия ми и съдържателен опит имам предимство пред конкуренцията и апетитита дойде с яденето - победите ме надъхаха и сега се надувам както се сещаш и не цепя басма на никой стига да иска да си ги мерим . не си прав че не е мухарски риболов , пак е мухарски риболов но си има особености. междудругото и бройлерите може да са трудни като родената в реката риба, а като не ловиш добре бройлери няма да ловиш достатъчно добре и дивата риба, но щом го правиш само за удоволствие тебе това не трябва да те касае, аз трябва да се пъна зашото съм максималист.

пс виж за препаратите - благодаря ти много за предложението , ще се въздържа на тоя етап, но ако видя че способностите ми да ловя добре пъстърви на муха ме напуснат някой ден непременно ще се обърна първо към тебе :D
Последна промяна Алекс Вулев на Чет Юли 29, 2010 11:37 pm, променена общо 1 път
Мухарски Бог 2010

5х републикански шампион

JMC Rio Richard Wheatley Veniard Knapek Stroft

"its not the fly ;its the driver"
Skues цитира Marryat

При сухата муха разликата между аматьорите и експертите изчезва /чешки нац. треньор/
Аватар
Алекс Вулев

Мнениеот Алекс Вулев на Чет Юли 29, 2010 11:29 pm

Чичо Док написа:Е, ся ако ми кажеш че и таймени ще ловиш на мух и Всички ще ти повярват отново :D
Те фантастите у нас са повечко амЪ...

ее, мише изложи се отново :D няма да е таймен, зашо какво му е на таймена - лови си се на муха - филмчета в нета колкото искаш... не е таймен обаче, много се изложи тоя път...рови още в нета, няма да подсказвам , да се надявам че ще се върна оттам със снимков матрял 8-)
Мухарски Бог 2010

5х републикански шампион

Skues цитира Marryat

При сухата муха разликата между аматьорите и експертите изчезва /чешки нац. треньор/
Аватар
Алекс Вулев

Мнениеот Чичо Док на Чет Юли 29, 2010 11:39 pm

А бе Сашо, ти от всичко се напрягаш, баси и риболова, уж е за кеф пък то при теб все некви сравнения, квалификации, във всичко драми и мерене .
Какво излагане, кви пет лева...Не става при мен, знаеш.

Дреме ми какво ще ловиш ...правиш си кефа и това е. Като не казваш много важно, нито ме учудваш нито пък нещо ме притеснява.

Само да не скенираш пак снимките :D :P
memento mori ...
Изображение
Аватар
Чичо Док

Мнениеот Алекс Вулев на Чет Юли 29, 2010 11:45 pm

Чичо Док написа:А бе Сашо, ти от всичко се напрягаш, баси и риболова, уж било за кеф. Какво излагане, кви пет лева... хайде пак драми. Не става при мен, знаеш...
Дреме ми какво ще ловиш ...правиш си кефа и това е.

Само да не скенираш пак снимките :D

:D :D :D

не аз мише , ти се напрягаш шото ти написах че се излагаш - е, какво толокова има , от приказки ли се впрягаш, да не си длъжен да знаеш, отпусни се , за кеф е разбира се, плюс това аз съм се обявил за експерт , не ти, на теб ти е простено да не знаеш :D пожелавам ти да отидеш в най-скоро време до словения мише, прекразно място за мухарски риболов :)
Мухарски Бог 2010

5х републикански шампион

Skues цитира Marryat

Аватар
Алекс Вулев

Мнениеот flayko на Чет Юли 29, 2010 11:51 pm

Саше, само че хората продължават напред и не спират, а ти нещо напоследък не играеш, та да не вземеш да се изложиш....Влизай във форма ,че нали знаеш който не се състезава губи рутина..... :D Ше вземе да те подхлъзне някой от тези новите момчета и от високо лошо се пада! :D Време е да влезеш в някой отбор, иначе изоставаш...
След някоя друга година може и друг да си сложи пет титли след името, та задействай се докато водиш още.... :D
П.с.За пръчки идеше реч, та да си дойдем на думата...ще има ли горе на сайта нещо или...така по-тънко ще минаваш вече?
flayko

Мнениеот Алекс Вулев на Чет Юли 29, 2010 11:54 pm

аз достатъчно постигнах в тия състезания за да мога да се надувам, а и най-близо до мен е мой последовател от мойта школа така че още повече се надувам.

а за пръчките не знам защо точно ти питаш, но ако искащ да купуваш обади ми се.

пс. мише изтече ти времето, непозна рибата отивам да спя утре стягам гегите за словения
Мухарски Бог 2010

5х републикански шампион

Skues цитира Marryat

Аватар
Алекс Вулев

Мнениеот Чичо Док на Пет Юли 30, 2010 12:59 am

flayko написа:П.с.За пръчки идеше реч, та да си дойдем на думата...ще има ли горе на сайта нещо или...така по-тънко ще минаваш вече?

Е, ти пък сега. Той сашето обеща по една мостра така...да я пробваме поне.
Но по интересен е произхода на бланките и къде са правени самите въдици, че нещо всички нови/стари брендове от европата много си приличат напъследък. Що ли е така :) :)

Взимаш сциера, гадлайн, грейс, еърфло, шаперс абърдиин, уичууд, леда и знайни и незнайни имена...плюс JMC - хардуер и бланки еднакви, само надписите и окомплентовката е различна :D
Виж, ако беха старите оригинални френски бланки друго щеше да е, но тва за маниаците.

С цената си от 150 лири първо е грейс стримфлекс, после идадт новите фарио на гадлайн. Живот и здраве ще видим и франсетата какво са сътворили на изток.

п.с. Саше, май твоето време изтича ... защото аз рибата сигурно ще я разбера, но ти много други неща - не. :P
memento mori ...
Изображение
Аватар
Чичо Док

Мнениеот Алекс Вулев на Пет Юли 30, 2010 9:15 am

Чичо Док написа:
flayko написа:П.с.За пръчки идеше реч, та да си дойдем на думата...ще има ли горе на сайта нещо или...така по-тънко ще минаваш вече?

Е, ти пък сега. Той сашето обеща по една мостра така...да я пробваме поне.
Но по интересен е произхода на бланките и къде са правени самите въдици, че нещо всички нови/стари брендове от европата много си приличат напъследък. Що ли е така :) :)

Взимаш сциера, гадлайн, грейс, еърфло, шаперс абърдиин, уичууд, леда и знайни и незнайни имена...плюс JMC - хардуер и бланки еднакви, само надписите и окомплентовката е различна :D
Виж, ако беха старите оригинални френски бланки друго щеше да е, но тва за маниаците.

С цената си от 150 лири първо е грейс стримфлекс, после идадт новите фарио на гадлайн. Живот и здраве ще видим и франсетата какво са сътворили на изток.

п.с. Саше, май твоето време изтича ... защото аз рибата сигурно ще я разбера, но ти много други неща - не. :P

пропусна луп и харди мише, донякъде си прав но за JMC то не си защото нямат аналог гегите като клас дължини чисто физически параметри и тейпър -да използвам образно тоя термин от дърварската терминология
та и ти почна като има един данчо савоов да се изказваш неподготтвен за нещо дето още ни си видял :lol: а точно къде е произведена гегата вече не е от значение не знам що с това почна първо,и любимитите ти суджове се правят също от жълти работници в /справка -клипчета от работилницата им в нета/бейнбриж айланд :lol:

а ти за моето време не се коси мише , тепърва ми почва интересното време в словения :P ,сичко ми е ясно още като поговоря с някой за 10 минути, а ти рибата и да я разбереш пак няма да си схванал основната идея :D

ай със здарве мише не си лошо момче,повече риби ти желая накрая на гегата :)
Мухарски Бог 2010

5х републикански шампион

Skues цитира Marryat

Аватар
Алекс Вулев

ПредишнаСледваща

Назад към Оказион